Welkom op de website van Reparatie- en Onderhoudsbedrijf R. Raangs

Welkom op de website van Reparatie- en Onderhoudsbedrijf R. Raangs
Experts in riolering

Experts in riolering

Reparatie- en Onderhoudsbedrijf R. Raangs in Kloosterburen is een bedrijf met ruime ervaring in riolering, grondwerk, bestrating en tuinonderhoud. Onze specialisatie ligt op het gebied van riolering en wij worden regelmatig gevraagd voor de uitvoer van lastige rioleringsklussen, zoals reparatie op moeilijk bereikbare plaatsen. Want hoe moeilijk de klus ook is, wij vinden altijd een oplossing!
Onze actieradius

Onze actieradius

Wij werken voor particulieren, bedrijven en gemeentes in heel Nederland en Duitsland, maar we concentreren ons vooral op de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en de kop van Duitsland. Zowel voor kleine klussen als voor grote projecten kunt u bij ons terecht, want met onze vijf ervaren medewerkers kunnen wij vrijwel elke klus voor u klaren. Wij hebben in de loop der jaren een goede naam opgebouwd en veel van onze opdrachten krijgen wij dan ook via mond-tot-mondreclame.
Vakwerk en garantie

Vakwerk en garantie

naar website VCA
Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd, zodat u verzekerd bent van kwaliteitswerk en een veilige werkwijze. Ook volgen wij regelmatig cursussen om onze vakkennis op peil te houden. Wij bespreken vooraf uw wensen en de mogelijkheden met u en dan krijgt u een duidelijke offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien geven wij een jaar garantie op al onze werkzaamheden.
 
Reparatie- en Onderhoudsbedrijf R Raangs • Marneweg 65 • Kloosterburen • 06 1225 6503